Cine este Delta HR Consult

Delta HR Consult activeaza in domeniul resurselor umane din anul 2000, fiind deja una din firmele cu traditie pe piata din vestul Romaniei. Activitatile de inceput au constat in recrutare si selectie personal, dublate de sprijinirea clientilor in orientarea si integrarea noilor angajati prin programe de training corespunzatoare.

Ulterior, activitatea a fost dezvoltata in directia oferirii de solutii complete in zona resurselor umane, prin programe de consultanta, audit de resurse umane si diagnoza organizationala. Sprijinul oferit in sensul eficientizarii functiei de resurse umane este dublat de activitati complexe de training si team building.

Incepand cu anul 2012, Delta HR Consult devine partener national oficial al SPELLEKEN ASSOCIATES Germania (www.spellekenassociates.de), dezvoltand proiecte de amploare atat in tara cat si in Europa Centrala si de Est, in domeniile consultantei in afaceri si management si al programelor de training si coaching adaptat.

In acest moment, Delta HR Consult dispune de capacitatea de a oferi asistenta completa in domeniul resurselor umane, inclusiv prin preluarea activitatilor specifice de personal, pentru clientii care doresc sa externalizeze acest tip de servicii.

Echipa Delta HR Consult

 • Laurentiu Corin

  Consultanta HR / Training / Team Building

  Fondator al Delta HR Consult, Laurentiu este psiholog specialist in domeniul Psihologiei Organizationale, cu o vasta experienta in domeniul resurselor umane. Aria sa de expertiza acopera atat dezvoltarea proceselor de HR in organizatii, cat si conceperea si implementarea a numeroase programe destinate cresterii eficientei angajatilor: centre de evaluare psiho-aptitudinala (atat in selectia de personal, cat si in retentia angajatilor existenti), training si team building adaptat, orientarea si integrarea noilor angajati, sisteme de monitorizare a performantelor.

 • Claudiu Velimirovici

  Consultanta Comerciala / Training / Recruiting

  Specialist in domeniul comercial, experienta lui Claudiu in activitatea de Sales si Sales Management vine in intampinarea nevoilor partenerilor nostri de a-si fluidiza activitatea de vanzare si de a implementa solutii simple si eficiente destinate cresterii cifrei de afaceri. Competentele sale acopera atat dezvoltarea strategiei de vanzare a companiei client, cat si formarea si dezvoltarea echipelor de consultanti vanzari.

 • Traian Botea

  Consultanta in Managementul Calitatii

  Auditor acreditat DQS, Traian este specializat in audituri si certificari in sisteme de management al calitatii. Cu o vasta experienta in analiza proceselor organizationale, competentele sale vin in sprijinul eforturilor de standardizare si eficientizare a productivitatii unei companii.

 • Mirela Bejan

  Consultanta in Management Financiar / Administrare de personal

  Mirela este specializata in management financiar, analiza cost-beneficiu (inclusiv in termenii productivitatii angajatilor) si achizitii publice, oferind atat suportul necesar luarii decizilor privind activitatea financiara si politica fiscala pentru companii din diverse domenii de activitate, cat si suportul pentru operatiunile de salarizare si administrare de personal.

 • Caius Schelenka

  Trainer, Lean Manufacturing

  Cu o vasta experienta operationala si manageriala in domeniul industrial (procese de productie, logistice, de industrializare), Caius consolideaza aria competentelor echipei noastre, acoperind serviciile de training in Lean Manufacturing si Management.

 • Viktoria Chernenko

  Coaching in dezvoltarea gandirii critice

  Filosof practician specializat in dezvoltarea gandirii critice si tehnica punerii de intrebari, cu aplicabilitate in Resurse Umane, Management General, Productie, Vanzari.Sustine workshop-uri dedicate in toata lumea, din Europa si pana in Orientul Indepartat. Este unul dintre specialistii in domeniul “antrenamentului” mintal la nivel mondial, bazat pe stimularea si rafinarea gandirii critice, intr-o maniera dura, directa, fara “political corectness”, care demonstreaza magistral cat de departe suntem, in societatea noastra, de o gandire eficienta, diciplinata, “ascutita”.

Arii de competente ale Delta HR Consult

 • Centre de evaluare complexe, cu elaborarea de prognoze vis-a-vis de evolutia noilor angajati in companie
 • Proiectarea si implementarea programelor de orientare si integrare a noilor angajati, in scopul reducerii perioadei de acomodare si atingerii mai rapide a nivelului de performanta cerut
 • Proiectarea si implementarea sistemelor de monitorizare a performantelor, in scopul alinierii angajatilor la principiile si valorile companiei
 • Programe de team building organizational & motivational
 • Analiza financiar-economica a productivitatii angajatilor
 • Studii de piata orientate spre identificarea comportamentelor de consum si elaborarea de prognoze cu un interval de eroare de +/- 3%
 • Programe de training si coaching adaptat, cu analiza aptitudinilor si abilitatilor participantilor si dezvoltarea consecutiva de actiuni concrete orientate spre cresterea masurabila a performantei
 • Analiza si (re)proiectarea proceselor de HR in cadrul companiei, in scopul reducerii costurilor de personal si cresterii rentabilitatii angajatilor
 • Outsourcing pentru activitatile de contabilitate si salarizare
 • Suport in certificarea sistemelor de calitate ISO 9000:2001 (partener DQS)